Clubhuis

Ons mooie clubhuis heeft een prachtige ligging met terras en uitkijk op het Harry Lassche Court.

Volop genieten in en rondom het clubhuis

Het clubhuis wordt gepacht door Cor en Gretha Jonkman. Zij zijn er altijd om leden en bezoekers gastvrij te ontvangen. Bij het clubhuis van LTC kun je wat drinken, een tussendoortje bestellen of van een maaltijd genieten. Het clubhuis ligt verhoogd, maar beschut tussen de bomen. Hierdoor kun je op ons terras al snel volop genieten van de zon. Vanuit het clubhuis en het terras kijk je op alle 9 gravelbanen en heb je uitzicht op de speeltuin met naastgelegen minibaantjes voor de allerkleinsten.

Gezellig voor of na het bewegen, lekker genieten van een kopje koffie of thee, glas fris, biertje van de tap of een ander drankje. Op de menukaart staan warme en koude bittergarnituren, diverse lunch- en warme maaltijden: van panini’s en vers belegde broodjes tot een lekkerbekje of saté met frites en sla.

We vinden het leuk om bij elk evenement weer iets lekkers te serveren of te schenken en proberen dan ook om telkens wat anders te bedenken. Hebben jullie zelf originele wensen of ideeën? Geef het even bij ons aan.

Openingstijden

Het clubhuis is dagelijks geopend voor iedereen. We zijn open vanaf 9.30 uur en sluiten rond 00.00 uur. In het weekend, tijdens de zomervakantie en kerstperiode gelden afwijkende openingstijden. Deze zijn afhankelijk van de drukte en eventuele activiteiten. Als het clubhuis gesloten is, zijn alle buitenbanen gewoon bereikbaar via de hoofdingang van het park.