Ouder kind toernooi LTC

Eindtijd:
Locatie:
LTC Emmen

Ieder kind wil graag een wedstrijdje tennissen met één van de ouders. Het ouder kind toernooi is een mooi moment om hier samen met kind(eren) aan mee te doen. Gezellig, sportief maar vooral leuk en leerzaam voor de kinderen. We kunnen ze laten zien dat wij ook een handje geven na de wedstrijd, fouten maken en tennis ook leuk vinden.

Inschrijven kan vanaf 10:30 uur bij Kim Wanders in het clubhuis, tennissen vanaf 11:00 uur. Deelname is gratis. Afhankelijk van de opkomst zal het tot ca 12:30 uur duren.

Het toernooi wordt gehouden tijdens onze open dag, een mooi moment om ook aan anderen te laten zien hoe leuk tennis kan zijn. Mocht je supporters of andere geïnteresseerden kennen nodig ze dan uit voor onze open dag! #nieuweleden