Senior+ Event

Tijd:
Locatie:
LTC Emmen

Vanaf april wordt in het district Groningen-Drenthe bijna wekelijks een 50+ toernooi georganiseerd. Op de maandagen is dat door een vereniging in Drenthe en op de vrijdagen door een vereniging in Groningen. Deze recreatieve ééndaagse dubbeltoernooien staan open voor elk lid vanaf 50 jaar. De kosten voor deelname bedragen ook dit jaar € 8,- per persoon, waarbij is inbegrepen ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, het gebruik van ballen en een lunch. Vooraf aanmelden is vereist; bij elke vereniging is er sprake van een maximum aantal deelnemers, naar gelang er banen beschikbaar zijn. Het aanmelden kan zowel per email als telefoon aan de organisator van de betreffende vereniging.

In het clubhuis van LTC Emmen hangt een kalender met al deze 50+ toernooien.

Op maandag 1 juli a.s. zijn wij gastheer voor een 50+ toernooi! De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Geef je snel op via ons contactformulier. Wij werken met een maximum aantal deelnemers.