Iedereen doet mee! Jij toch ook (weer)?

dinsdag 26 november, 2019

Wij zijn tennisfanaten, we zitten aan de TV gekluisterd tijdens Roland Garros en Wimbledon. Wist je dat meer dan 1 miljoen mensen zelf regelmatig een balletje slaan? En dat daarvan bijna 560.000 lid zijn van een tennisvereniging. Daarmee is tennis de tweede georganiseerde sport van ons land.

Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij wilt, het biedt voldoende uitdaging en is de gezondste sport blijkt uit onderzoek. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kunt doen.

Tennis is er voor iedereen. Ook door het karakter en de cultuur van de sport, verbindt tennis. Hoe hard het er op de baan ook aan toe kan gaan, na afloop is de sport een toonbeeld van sportiviteit. Een hand na de wedstrijd en een drankje drinken met je tegenstander, dat is bij tennis heel normaal.

We tennissen niet alleen bij LTC Emmen, maar ook op openbare banen, op het strand, op straat, op school en op vakantie. Tennissen kan je overal, iedereen kan meedoen. Tennissen hoort er gewoon bij! Straks staat er bij elke Emmenaar thuis een racket in de gang. Een ultiem doel. En daar houden we van in de sport.

Jij  maakt toch ook je (r)entree op de tennisbaan? In het kader van, iedereen doet mee, biedt LTC Emmen jou nu de uitgelezen kans om gezellig te gaan sporten. Vanaf januari bieden wij tennislessen aan voor volwassenen die willen beginnen met tennis ofwel die weer terug willen keren op de tennisbaan. Onder leiding van onze professionele clubtrainer krijg je, in zes lessen, alle gelegenheid om te kijken of het wat voor je is, wat je vindt van de sport, de club, de mensen, de koffie en of de bitterballen. Dit (r)entree-pakket kost slechts € 50,- (en mocht je besluiten lid te worden krijg je € 25,- korting op je lidmaatschap 😉

Als jij meer wilt weten of mee wilt doen vul dan even ons contactformulier in.