informatie over maatregelen ivm coronavirus

donderdag 12 maart, 2020

Beste tennissers,

Namens het bestuur van LTC Emmen, De Blaashal en het Clubhuis wil ik u hierbij informeren over de genomen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Geheel conform het advies van de KNLTB (klik hier) gelasten wij alle evenementen tot en met 31 maart af.

Het gaat hier om;

• HD wintercompetitie (zaterdag 14 maart)
  • Clubkampioenschappen junioren (zondag 15 maart)
  • 50+ toernooi (donderdag 19 maart)
  • Open dag (zaterdag 28 maart)
  • Sporty Sunday (zondag 29 maart)

De trainingen die door tennisschool Koning worden gegeven gaan gewoon door, hierin wordt het protocol toegepast dat er maximaal 4 lessers en een trainer per baan aanwezig zullen zijn.

Recreatief tennissen kan ook gewoon doorgang vinden in de hal. Alle vaste banen zijn dus beschikbaar voor de huurders en ook passe-partout houders kunnen komen tennissen. Wilt u een baan huren, belt u dan gewoon met het clubhuis voor de beschikbaarheid. (0591-611841)

Voor alle activiteiten gelden de door het RIVM afgegeven richtlijnen, blijf thuis als u hoest, en of een neusverkoudheid, en of keelpijn, en of koorts heeft. Het clubhuis hanteert de normale openingstijden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze mailen naar info@ltcemmen.nl

Voor de laatste berichtgeving kun u terecht op www.LTCemmen.nl

Hartelijke groet,

Julien Barbier, Cor Jonkman en Arjan Romp