Tenniskids

Alles voor de kids, hun plezier en sportieve ontwikkeling. Kom ook naar onze kidsday 8 juni 2019

Ontzettend veel tennisplezier

De kinderen willen nooit mee naar huis! Naast het tennis is er zoveel plezier te beleven op het park van LTC Emmen dat er regelmatig kinderen onder de arm van papa of mama mee naar huis “gesleurd” moeten worden.

Heel veel tennisplezier op de 3 minibaantjes die speciaal voor de kinderactiviteiten zijn aangelegd. Hier worden buiten alle kinderlessen gegeven aan de allerkleinsten. Voor de ouder goed te volgen vanaf een speciaal aangelegd terras. Voor de fanatieke kids hebben we de oefenmuur, die slaat alle ballen terug! Dit jaar wordt de oefenmuur voorzien van supercoole beschildering die de kinderen aanzet tot nog beter mikken en harder slaan.

Kids Day 8 juni 2019

Tenniskids

LTC Emmen zet zich, samen met tennisschool Koning, actief in voor het Tenniskids programma. Bij ons kunnen alle kinderen beginnen of instromen. Voor de kinderen hebben we iedere vrijdag een mini kids inloopuur. Ieder kind kan zo, zonder dat je lid bent of een racket hebt, “proeven” aan de tennissport. Afhankelijk van je leeftijd speel je mee met blauw, rood, oranje of groen. Tenniskids biedt vele voordelen, zo,

• spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes;
  • worden kinderen meteen opgenomen in een team;
  • leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek;
  • ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn.

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Naast het tennis

Naast de bijna 50 jaar oude driewieler waar alle jeugdleden van LTC menig rondje op hebben gereden is er ook een super de luxe speeltuin direct naast de kinderbaantjes met schommel, glijbaan, klimwand en een zandbak. In het clubhuis hebben we een grote verzameling spellen en technisch speelgoed. Plezier gegarandeerd!