L.T.C. Emmen heeft nieuwe voorzitter

28 januari 2019

Tennis is de gezondste meest levensverlengende sport ter wereld. Een tennisser leeft gemiddeld maar liefst 10 jaar langer dan een niet sporter en ruim 6 jaar langer dan een hardloper, aldus Arjan Romp die tijdens de Algemene Leden Vergadering van tennisvereniging LTC Emmen benoemd is tot voorzitter. Hij heeft het stokje overgenomen van Serge Greving die na 5 jaar afzwaait.

Tijdens de hoogtijdagen van het tennis eind jaren 70 had LTC Emmen bijna 1000 leden, nu zijn dat er nog altijd enkele honderden maar voor een park als dat van LTC Emmen is dat betrekkelijk weinig. In een intensieve samenwerking met tennisschool Koning hebben we de mogelijkheid gecreëerd die het voor iedereen mogelijk maakt om “weer” te gaan tennissen.

Alle Faciliteiten

De club heeft alles in huis om tennissers weer de baan op te krijgen. Een prachtig gravel park met alle faciliteiten waar door de blaashal het hele jaar door gespeeld kan worden. Een gezellig clubhuis waar de professionele uitbaters het hele jaar voor koffie, thee, gebak en alle andere versnaperingen zorgen die horen bij een gezellige afsluiting van een sportief moment.

Hoogtijdagen

Tijdens de hoogtijdagen van het tennis eind jaren 70 had LTC Emmen bijna 1000 leden, nu zijn dat er nog altijd enkele honderden maar voor een park als dat van LTC Emmen is dat betrekkelijk weinig. In een intensieve samenwerking met tennisschool Koning hebben we de mogelijkheid gecreëerd die het voor iedereen mogelijk maakt om “weer” te gaan tennissen aldus Arjan Romp. We hebben voor alle leeftijden en alle niveaus een aantal instap lessen georganiseerd, waar je onder professionele begeleiding een (r)entree kunt maken op de tennisbaan. Uit deze groepen ontstaan ook direct de benodigde eerste contacten om ook naast de lessen weer recreatief te gaan tennissen. Voor de allerkleinsten (4 tm 6 jaar) heeft de club iedere vrijdagmiddag een tennisles waar kinderen met veel plezier en spel kennis maken met de sport, hier kan door alle kinderen voor 5 euro per keer aan meegedaan worden.

Nieuwscategorieën Nieuws Vereniging