MINIKIDS inlooples (GRATIS!)

04 april 2022

Op zoek naar de sport voor jouw kind(eren)? Kom eens langs op vrijdagmiddag om 14:30 bij LTC Emmen. Onze trainer Jesse gaat met de aanwezige kinderen de baan op en laat ze kennismaken met tennis. Een fantastisch uurtje spel en plezier, helemaal gratis.

Dit uurtje is speciaal voor de jeugd en kan bezocht worden door kinderen van ca 3,5 jaar oud tot ca 10 jaar oud. Als de kinderen ouder zijn dan 10, kom dan gerust even kijken. De trainer kan dan aangeven wat een goed moment zou zijn om een keer mee te trainen met een groepje wat al tennisles heeft en ongeveer net zo oud is.

Voor de ouders is het terras / clubhuis geopend. Gezien de timing van dit uurtje een uitstekende gelegenheid voor een vrijmibo. De keus is natuurlijk aan u.

Vragen? Bel gerust met ons clubhuis via 0591-611841 of  mail naar [email protected]

L.T.C. Emmen | Tennis & Padel

KVK-nummer