Nieuwe digitale jas: L.T.C. Emmen heeft de digitalisering omarmd

14 oktober 2020

Eerder dan gepland en gezien het moderne uiterlijk dat we voor onze “oude” site hadden was het geen must over te gaan naar een nieuw domein. De huidige epidemie heeft ons echter ook kansen gegeven!

Een nieuw domein, hoe zit dat?

Met de invoering van onze ClubApp kregen we legio mogelijkheden om alle informatie die we kenbaar willen maken te delen via verschillende kanalen. En ook zodanig dat alles vanuit één platform kan worden bijgehouden. Onze administratie, social media, competies, toernooien en de positieve gebruikservaring(en) van onze leden met baanreserveringen en inschrijvingen. De website was daarin was het laatste hoofdstuk. En die is nu vernieuwd!

Het nieuwe online L.T.C. Emmen

De nieuwe website heeft niet alleen een nieuwe jas! Het heeft bovenal veel nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu (net als in de App);

• Alle competities up-to-date bekijken
  • Inschrijven voor onze clubactiviteiten
  • Aanmelden voor training
  • Deelnemen aan lokale (ladder)competities
  • Banen reserveren
  • Je eigen gegevens beheren

Er is nog veel meer mogelijk, daarover later meer. De basisfunctionaliteiten zijn nu voor een ieder ingericht. Wij blijven de komende periode doorzetten met de ontwikkeling van ons platform. En jullie hiermee de beste functionaliteiten bieden. Zoals jullie dat ook gewend zijn bij onze vereniging! ;)

Nieuwscategorieën Vereniging

L.T.C. Emmen | Tennis & Padel