(R)entree lessen, de manier om (weer) te gaan tennissen

08 april 2021

Samen met onze clubtrainer, Johan, en enkele andere deelnemers is dit het uur waarin we jou graag begeleiden om (weer) te gaan tennissen. Heb je al enige ervaring of nog nooit gespeeld, dit is het uur voor iedereen. Johan heeft voor alle niveaus mooie oefeningen in huis en kan binnen een training al redelijk goed inschatten wat voor jou een goede manier is om je (r)entree te maken op de tennisbaan. De (r)entree-les is op vrijdag(en) om 18:00 uur.

Je hoeft hiervoor (nog) niet lid te zijn, wel willen we graag even contact met je voordat je komt, vooral om te voorkomen dat we niet meer kunnen voldoen aan de geldende maatregelen. Meld je telefonisch even aan bij ons clubhuis via 0591-611841 of stuur een email naar [email protected]

De eerste keer is gratis, mocht je daarna nog een paar keer willen komen dan mag dat voor maar 5,- euro per keer. (De trainer geeft wel aan wanneer de limiet bereikt is :-) )

TENNIS! SPORTIEF, GEZELLIG EN GEZOND

Nieuwscategorieën Vereniging Nieuws

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen