Voorzitters Smash

...de smash, de return op een hoge bal. ...de voorzitters smash, de column om je op de hoogte houden van ons speelveld

De ouderwets gezellige Toss avond!

In de missie om nieuwe leden te werven zijn we gaan zoeken naar de gemene deler. Bijna alle nieuwe leden zijn op zoek naar gezelligheid en een mogelijkheid om aansluiting te vinden bij andere tennissers. Na wat denkwerk over mogelijkheden kwamen we al snel tot een eenvoudige oplossing, “de ouderwets gezellige toss avond”!

Vrijdag 5 april aanstaande gaan we starten met de eerste ouderwets gezellige toss avond. Een avond waar we om 19:00 uur de rackets bij elkaar gooien en lukraak koppels maken die we de baan op sturen tegen een ander koppel. Lekker tennissen en ondertussen tijd om elkaar te leren kennen. We spelen 2 rondes van 45 minuten en voor de fanatiekelingen kan er altijd nog een extra ronde achteraan. Mocht je de eerste ronde te vroeg vinden, je mag altijd de 2e ronde instromen.

Bestaande leden zijn van essentieel belang voor het slagen van de toss. Als die niet komen staan de nieuwe leden in hun eentje, dat zou zonde zijn. Dus kom Tossen!

In het clubhuis maken we het ouderwets gezellig, lekker even nazitten onder het genot van een welverdiend pilsje of een glaasje wijn met een bittergarnituurtje.

De organisatie is nog niet helemaal rond, dus wie o wie wil er meehelpen door af en toe de organisatie voor zijn rekening te nemen? Zelfs als je het moet organiseren zou je nog mee kunnen spelen, zoveel werk is het niet. Als club zou het fantastisch zijn dat we met heel veel mensen die af en toe wat doen een ouderwets gezellige toss-avond weer aan de loop krijgen. Vul ons contactformulier in om aan te geven dat je wel wilt helpen, ik neem dan contact met je op.

We zien jullie graag iedere vrijdag (vanaf 5 april) om 19:00 uur!

Arjan