Voorzitters Smash

...de smash, de return op een hoge bal. ...de voorzitters smash, de column om je op de hoogte houden van ons speelveld

Het Dr. van Leeuwentoernooi, wie wonnen hier allemaal?

Komende Pinksteren staat alweer de 66e editie onze agenda! En wat een historie heeft dit toernooi! Nog altijd is het Dr. van Leeuwentoernooi het hoogst genoteerde nationale tennistoernooi van groot Noord Nederland. Iedere Nederlandse toptennisser die ik spreek, die kent het Van Leeuwen en zegt ook ooit meegedaan te hebben. Ver weg op dat schitterende park laten ze dan vaak ook nog even vallen.

Nog geen 10 jaar geleden won de huidige nummer 8 van de wereld, Kiki Bertens, hier nog. Zou het niet fantastisch zijn als we de gehele historie in kaart zouden kunnen krijgen? Een goed overzicht van alle winnaars, een wisselbeker met alle winnaars erop van toen en nu?

Naast het historisch besef en het leuke van een complete lijst is er nog een reden om deze lijst te willen hebben. Sinds enkele jaren ontbreekt een echte hoofdsponsor voor het toernooi en dat willen we graag veranderen. Daarbij helpt een duidelijk overzicht van winnaars en grote namen die hier gespeeld hebben.

Meestal roepen we vrijwilligers op om de handen fysiek uit de mouwen te steken. Nu eens een keer verre van fysiek. Mocht jou dit een leuker klusje lijken, pak dit dan op. Met z’n allen weten we bijna alles! Via onze nieuwe site bieden we iedereen ook de mogelijkheid om contact te zoeken. Ik help graag mee, net als de rest van ons bestuur en de organisatie van het Van Leeuwentoernooi!

Ik zeg alvast bedankt!

Arjan