Sponsoren

Dankzij supporters organiseren wij mooie toernooien en zijn wij in staat te ondersteunen in ontwikkeling en plezier.

Onze supporters zijn erg belangrijk

Zoals het Nederlandse Davis Cup of Fed Cup team niet zonder de oranje uitgedoste supporters kan, zo kan LTC Emmen niet zonder haar eigen supporters! Supporters komen in verschillende soorten en maten, van vrijwilligers tot sponsoren. Wij zijn ze allemaal dankbaar.

Sponsoren van LTC Emmen

Dankzij onze sponsoren zijn wij in staat om toernooien als het Dr. Van Leeuwentoernooi en het Bakker Bart Open te organiseren. En zijn wij ook in staat om, inmiddels al 66 keer, toptennis(sers) naar Emmen te halen voor het jaarlijkse nationaal ranglijsttoernooi. Met de bijdrage van de sponsoren wordt bovendien onze jeugd ondersteund in hun tennisontwikkeling en hun plezier.

Check ook:

Club van 100

Naast al onze sponsoren zijn wij trots op onze grote club van 100. Het zijn niet alleen de supporters maar ook deze club van 100 die ons steunen en supporten met alles wat met tennis te maken heeft. Deelnemers aan de club van 100 doen dat op persoonlijke titel, veelal tennissers en oud-tennissers maar bijvoorbeeld ook opa’s en oma’s die graag hun kleinkinderen zien groeien in hun sport.