Nieuws

Verslag Senior+ Event

Verslag Senior+ Event

zondag 24 maart, 2019

Donderdag 21 maart jl. vond in de blaashal het derde en laatste Senior Plus (50+) Toernooi in deze winterperiode plaats. Met 32 deelnemers uit het hele district Groningen-Drenthe was er weer sprake van een “volle bak”. Om 12:00 uur werd gestart met de dubbelpartijen van de eerste groep. Na 40 minuten klonk het bekende toetersignaal en kon groep twee de baan op. In totaal werden op deze wijze drie rondes van 40 minuten gespeeld.

Om 16.00 uur klonk het eindsignaal, waarna de balans kon worden opgemaakt van dit geslaagde toernooi. Van elke groep werd de nr. 1 bij zowel de dames als de heren verrast met een prijsje. Een speciaal woord van dank ging uit naar Babs Martens, die ook deze keer een puike indeling van de partijen had gemaakt. Na afloop bleef het nog lang gezellig in het clubhuis mede door de fantastische service van Cor en Greta.

Op maandag 1 juli a.s. wordt bij LTC Emmen het districtelijke 50+ toernooi op de 8 beschikbare gravelbanen georganiseerd, waarvoor inmiddels de eerste aanmeldingen al binnen zijn. Opgeven voor deelname kan tot en met 24 juni via ons contactformulier.