Verslag van de Open Dag

donderdag 4 april, 2019

De belangrijkste dag van het jaar, de open dag.

Het was een drukte van belang afgelopen zaterdag tijdens de open dag. Veel aanloop van mensen die van de open dag gehoord hadden en het moment dat ze het terras opliepen werden ze direct door trainer Johan meegenomen de baan op. Niet alleen de jeugd, ook de ouders kwamen er niet onderuit en iedereen kwam met een lach de baan af.

Naast de trainingen was er natuurlijk veel meer te doen, de gasten kwamen terecht op een levendig park wat tennis ademde. 15 ouder kind koppels streden om de prijzen tijdens het ouder kind toernooi en veel leden kwamen hun pasjes ophalen. Een gezellige drukte waar we hebben kunnen laten zien wie we zijn en wat we kunnen. Uiteindelijk ook nog 5 nieuwe leden die zich direct aangemeld hebben. Een topdag met een prachtig resultaat!