Met wellicht een van de mooiste tennisparken van Nederland is L.T.C. Emmen de club voor jong en oud.

Tennissen op alle niveaus het hele jaar door

Prachtig gelegen en heerlijk verscholen aan de rand van de Emmerdennen ligt ons tennispark. Wij hebben 8 tennisbanen, 3 minibaantjes en een dubbele oefenmuur allen op een ondergrond van gravel. Centraal op het park staat ons authentieke rietgedekte clubhuis dat het hele jaar door geopend is. Het clubhuis wordt al jaren gepacht door Cor en Greta die ons het hele jaar door verrassen met heerlijke hapjes, speciale bieren van de tap, goede wijn, uitstekende service en nog betere koffie.

Als club bieden wij de unieke mogelijkheid om het hele jaar op gravel te spelen. Baan 6 t/m 9 worden namelijk iedere winter overdekt door onze blaashal die tennissen op gravel zelfs bij sneeuw en vorst mogelijk maakt, ook voor tennissers uit de omgeving die geen lid zijn van onze club.

Er wordt volop getennist, ruim 15 teams spelen jaarlijks voor of najaarscompetitie. Iedere week hebben wij 2 toss ochtenden en een toss avond waar we zorgen voor een mooie mix aan vriendschappelijke potjes tennis op alle niveaus. Tijdens het zomerseizoen vindt iedere dinsdagavond de recreatiecompetitie gretig aftrek en bij al deze activiteiten staan Cor en Greta als pachters van het clubhuis voor je klaar.

Volop genieten in en rondom het clubhuis

Ons clubhuis wordt gepacht door Cor en Gretha. Zij zijn er altijd om leden en bezoekers gastvrij te ontvangen. Je kunt er lekker wat drinken, een tussendoortje bestellen of van een heerlijke maaltijd genieten. Het clubhuis ligt verhoogd, maar beschut tussen de bomen. Hierdoor kun je op ons terras al snel volop genieten van de zon. Vanuit deze centrale plek kijk je op (bijna) alle 9 gravelbanen en heb je uitzicht op de speeltuin met naastgelegen minibaantjes voor de kids & allerkleinsten.

Gezellig voor of na het bewegen, lekker genieten van een kopje koffie of thee, glas fris, biertje van de tap of een ander drankje. Op onze menukaart staan warme en koude bittergarnituren, diverse lunch- en warme gerechten; van panini’s en vers belegde broodjes tot een lekkerbekje of saté met frites en sla.

We vinden het leuk om bij elke gelegenheid weer iets lekkers te serveren en of te schenken. Een speciaal biertje van de tap of wel een heerlijke plate van de dag passend bij het seizoen.  We blijven vernieuwen of hetzlefde versterken. Hebben jullie zelf originele wensen of ideeën? Geef het door aan ons!

Openingstijden

Ons clubhuis is dagelijks geopend voor iedereen. We zijn open vanaf 9.00 uur en sluiten rond 00.00 uur*. In het weekend, tijdens de zomervakantie en kerstperiode gelden afwijkende openingstijden. Deze zijn afhankelijk van de drukte en eventuele activiteiten. Als het clubhuis gesloten is, zijn alle buitenbanen gewoon bereikbaar via de hoofdingang van ons park.

* Kijk naar aanleiding van de Covid-19 richtlijnen en maatregelen bij onze nieuwsitems voor de actuele openingstijden.