Personal information

De gezondste sport ter wereld beoefenen

Pas op! Je staat op het punt om de gezondste sport ter wereld te gaan beoefenen. Wij heten je graag van harte welkom als nieuw lid bij onze vereniging. Met dit inschrijfformulier meld je je aan en hebben wij gelijk alle gegevens die we moeten hebben zodat jij kunt tennissen. Wees gerust, voordat je ergens aan vast zit nemen wij contact met je op om alles juist te regelen voor je!

Senior

• per kalenderjaar;
  • vanaf 18 jaar;
  • KNLTB registratie,
  • met mogelijkheden voor toernooi- en competitiedeelname.

• per kalenderjaar;
  • studentenpas vereist;
  • KNLTB registratie,
  • met mogelijkheden voor toernooi- en competitiedeelname.

Tenniskids

• alles in één;
  • vanaf 6 jaar;
  • inclusief training;
  • inclusief activiteiten;
  • inclusief competitie;
  • uitbreidbaar met wintertraining
  • uitbreidbaar met extra training
  • meer info...

Al v.a. € 27,50 p.m.

Als peildatum voor je leeftijd hanteren wij 1 januari van het kalenderjaar. Ons lidmaatschap loopt samen met het bondsjaar, en tevens contributiejaar, en loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt zonder opzegging automatisch met één jaar verlengd. Voor het opzeggen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand. Opzegging dient derhalve schriftelijk te geschieden vóór 1 december van het kalenderjaar. Opzeggen in de loop van het bondsjaar geeft geen recht op restitutie van contributie.

MEER INFO