Combineer uw (zakelijke) event met de gezondste sport ter wereld

Sport & business zijn de ideale combinatie

Onze faciliteiten zijn uitermate geschikt voor het organiseren van uw (zakelijke) event. Naast de sportieve tennisomgeving beschikken wij over aparte ruimtes voor het houden van meetings en heidagen of het geven presentaties en seminars.

Wilt u uw event een sportieve touch geven dan kan het gecombineerd worden met bijvoorbeeld een (tennis)clinic onder leiding van oud toptennissers of gekwalificeerde trainers, een warming-up voor een vruchtbare brainstormsessie of tussendoortje om de koppen te legen. Er zijn legio mogelijkhkeden om uw (zakelijke) event te combineren met beweging en sport!

Met onze horecafaciliteiten zijn wij in staat uw (zakelijke) event volledig te organiseren. Uw event kan worden omlijst met een lunch of worden afgesloten bijvoorbeeld een diner of borrel met hapjes. In overleg stellen wij graag uw ideale business event met u samen.

Sporten voor je werkdag aan

Ook op andere manieren kun je beweging combineren met je beroep en professionaliteit. Start de dag bijvoorbeeld met tennisclinic of potje tennis met je team of collega's. Aansluitend een kop koffie op het terras en de frisse blik op morgen is dan een eitje!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 611 841

Lawn Tennis Club Emmen

Boermarkeweg 40
7824 AA Emmen