Club

Met wellicht één van de mooiste tennisparken van Nederland is LTC Emmen de club voor jong en oud.

Tennissen op alle niveaus het hele jaar door

Prachtig gelegen en heerlijk verscholen aan de rand van de Emmerdennen ligt ons tennispark. Wij hebben 8 tennisbanen, 3 minibaantjes en een dubbele oefenmuur allen op een ondergrond van gravel. Centraal op het park staat ons authentieke rietgedekte clubhuis dat het hele jaar door geopend is.

Als club bieden wij de unieke mogelijkheid om het hele jaar op gravel te spelen. Baan 6 t/m 9 worden namelijk iedere winter overdekt door onze blaashal die tennissen op gravel zelfs bij sneeuw en vorst mogelijk maakt, ook voor tennissers uit de omgeving die geen lid zijn van onze club.

Er wordt volop getennist, ruim 15 teams spelen jaarlijks voor of najaarscompetitie. Iedere week hebben wij 2 toss ochtenden en een toss avond waar we zorgen voor een mooie mix aan vriendschappelijke potjes tennis op alle niveaus. Tijdens het zomerseizoen vindt iedere dinsdagavond de recreatiecompetitie gretig aftrek en bij al deze activiteiten staan Cor en Gretha als pachters van het clubhuis voor je klaar.

De tennislessen worden verzorgd door tennisschool Koning. Of je nou priveles wilt of gewoon gezellig in een leuke groep wat beter wilt worden, onze clubtrainer Johan regelt het allemaal. Voor de jeugd zijn er in alle kleuren van het kidstennis leuke groepen waar ingestroomd kan worden door nieuwe leden.

Iedere laatste vrijdag van de maand verandert de toss avond in de LTC Clubavond, een avond vol tennis en entertainment waar het wel eens laat kan worden. Kom tennissen en geniet van onze sportieve, sociale en gezellige activiteiten.