L.T.C. Emmen

Foto 14-12-2020 20 39 16.png

CORONA UPDATE: MEER RUIMTE VOOR JEUGDWEDSTRIJDEN EN HORECA OP SPORTLOCATIES

28 mei 2021 / 0 reacties

Het kabinet heeft vanavond tijdens de persconferentie aangekondigd dat ‘stap 3’ van het openingsplan van het kabinet vanaf zaterdag 5 juni kan worden gezet. Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor jeugd t/m 17 jaar zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Binnensporten mag weer in grotere groepen. Ook de horeca op sportlocaties binnen mag onder voorwaarden open. De daling van het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnames zet door en het aantal vaccinaties stijgt snel, waardoor versoepelingen van de coronamaatregelen sneller dan verwacht mogelijk zijn.

(R)entree lessen, de manier om (weer) te gaan tennissen

08 april 2021 / 0 reacties

Samen met onze clubtrainer, Johan, en enkele andere deelnemers is dit het uur waarin we jou graag begeleiden om (weer) te gaan tennissen. Heb je al enige ervaring of nog nooit gespeeld, dit is het uur voor iedereen. Johan heeft voor alle niveaus mooie oefeningen in huis en kan binnen een training al redelijk goed inschatten wat voor jou een goede manier is om je (r)entree te maken op de tennisbaan. De (r)entree-les is op vrijdag(en) om 18:00 uur.