L.T.C. Emmen

shutterstock_2015531771.jpg

CORONA UPDATE: CLUBHUIS DICHT OM 20 UUR EN GEEN PUBLIEK BIJ TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN

13 november 2021 / 0 reacties

Het aantal coronabesmettingen stijgt de afgelopen weken snel en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom vandaag extra coronamaatregelen aangekondigd om het aantal contacten tussen mensen te beperken. Vanaf zaterdag 13 november moet alle horeca om 20 uur sluiten, dus ook op sportlocaties. Voor de horeca geldt al een coronatoegangsbewijs (CTB), een vaste zitplaats wordt weer verplicht. De 1,5 meter afstand regel wordt opnieuw ingevoerd, niet tijdens het sporten maar wel buiten de baan of op het park. Sportwedstrijden mogen doorgaan, maar dan zonder publiek op de tribunes of langs de baan.