Training

in samenwerking met Tennisschool Koning hebben wij altijd training op maat...

Tennistraining door tennisschool Koning

De trainingen bij LTC Emmen worden gegeven door tennisschool Koning. Ruud Koning is naamgever en grondlegger van deze gerenommeerde tennisschool. Tennisschool Koning is één van de (maar) 32 door de KNLTB gecertificeerde tennisscholen in Nederland.

Wij staan voor tennisbeleving, passie, verbetering van je niveau en plezier met elkaar!

Zomerlessen

De zomerlessen staan op het punt van beginnen. Mocht je nog aan willen sluiten neem dan contact op met de tennisschool via info@tennisschoolkoning.nl

Johan Koning Marten Tuller

Vaste clubtrainers

Johan is onze clubtrainer die samen met Marten de lessen voor onze leden verzorgd. De heren brengen plezier, passie en gezelligheid mee naar de baan en dragen dat over op de tennissers. Of je nu 4 of 74 bent, onze tennisschool heeft een training die bij jou past. Wil je je 4 jarige zoon of dochter spelenderwijs in aanraking laten komen met tennis, dan is er de minikids. Mocht je je lichamelijke beperkingen willen compenseren met wat vernieuwde tactische inzichten dan is een privéles misschien meer iets voor je. Dit zijn twee uitersten maar daartussen zitten vele vormen, en vast ook één die bij jou past.

Laat ons jou uitdagen om naar de baan te komen en jou te laten zien hoe leuk en leerzaam onze trainingen zijn en hoe gezellig LTC Emmen is. Ook het verbinden met anderen die hetzelfde ambitieniveau hebben, zien wij als onze taak! Zodat je (nog) vaker in aanraking komt met onze prachtige sport.