in samenwerking met Tennisschool Koning hebben wij altijd training op maat...

Tennistraining door tennisschool Koning

De trainingen bij LTC Emmen worden gegeven door tennisschool Koning. Ruud Koning (47) is naamgever en grondlegger van deze gerenommeerde tennisschool. Tennisschool Koning is één van de (maar) 32 door de KNLTB gecertificeerde tennisscholen in Nederland.

Wij staan voor tennisbeleving, passie, verbetering van je niveau en plezier met elkaar!

Zomerlessen

Wil je (opnieuw) lekker werken aan je techniek, spel en of conditie of vind je het gewoon leuk om in een groep te trainen? Schrijf je dan snel hier in, voor de junioren en hier voor de senioren of via tennisschoolkoning.nl. Let op: inschrijven voor de zomerlessen kan nog tot en met 7 maart a.s.!

De reeks van 17 lesweken loopt van week 14 t/m week 38. Er is geen les op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaartsdag, in de meivakantie (week 18), tijdens het NRT**** Dr. van Leeuwentoernooi (week 23) en de zomervakantie (week 29 t/m week 34). De maandaglessen starten één week eerder; op maandag 25 maart (week 13) en eindigen in week 39 (in verband met 2e Paasdag en 2e Pinksterdag). De donderdaglessen eindigen ook in week 39 (in verband met Hemelvaartsdag).

Johan Koning Marten Tuller

Vaste clubtrainers

Johan is onze clubtrainer die samen met Marten de lessen voor onze leden verzorgd. De heren brengen plezier, passie en gezelligheid mee naar de baan en dragen dat over op de tennissers. Of je nu 4 of 74 bent, onze tennisschool heeft een training die bij jou past. Wil je je 4 jarige zoon of dochter spelenderwijs in aanraking laten komen met tennis, dan is er de minikids. Mocht je je lichamelijke beperkingen willen compenseren met wat vernieuwde tactische inzichten dan is een privéles misschien meer iets voor je. Dit zijn twee uitersten maar daartussen zitten vele vormen, en vast ook één die bij jou past.

Laat ons jou uitdagen om naar de baan te komen en jou te laten zien hoe leuk en leerzaam onze trainingen zijn en hoe gezellig LTC Emmen is. Ook het verbinden met anderen die hetzelfde ambitieniveau hebben, zien wij als onze taak! Zodat je (nog) vaker in aanraking komt met onze prachtige sport.